Diverse

Tipologii de mame pe Facebook

Ați observat că, pornind doar de la o întrebare, să zicem despre răceală, puteți deosebi mai multe tipologii de mame pe Facebook? De unde vă puteți da seama? Din răspunsurile date, normal. And here we go….

Mama-impecabilă (am vrut să zic perfectă, dar v-am spus că nu cred în perfecțiune).

Oh, dragul pui de om. Din păcate nu stiu cum e să îți fie copii bolnavi. Ai mei nu au fost răciți niciodată. Contează faptul că mâncam cu preponderență organic, vegan, fără gluten, fară dulciuri. Cred că ne moștenesc sistemul imunitar….unul excelent! Sunt tare mândră de asta.

Mama-certăreață.

Nu crezi că ar trebui să te duci la doctor în loc să stai pe Facebook? Dacă răceala nu este doar o răceală? Dacă este mușcat de o căpușă și nu ai văzut-o? Sau dacă este o boală care se duce la creier? Sper că nu ai ieșit cu copilul în parc, să îi îmbolnăvești pe toți. Sper să îți fie învățătură de minte și mai sper că ești în drum spre medic. Doamne, ce mamă!

Cea-mai-cea-mamă.

Copilul tău a răcit? Păi al meu are Parotidită Epidemică. Și în plus are și muci. Uite cum arată, săracul de el. Vă pun poze să nu vă mai plângeți. Vă puteți uita la toate cele 28 de poze să vă dați seama.

Mama-naturală

Febra în timpul răcelilor este ceva normal. Daca chakrele sunt aliniate corect, lasă corpul să lupte. Sper că mai alăptezi. Daca da, amestecă lapte de mamă cu miere de Manuka, dacă ai auzit de ea. E mai scumpă, dar e cea mai bună. Apoi ar trebui să îi aliniezi energiile într-o sesiune privată. Asta în cazul în care nu ai născut natural. Daca ai născut cu cezariana…așa îți trebuie!

Mama-relaxată

Dă-i cu antitermice și o să îi scadă. Și puțină lămâie. Eu așa am făcut.

Mama-care-nu-e de-acord-cu-nimic

Eu nu știu cum de vă mai considerați mame! Copii nu ar trebui să stea la televizor că le scade imunitatea. De dulciuri nici nu mai vorbesc. Sper că nu i-ai vaccinat. Dacă da, Doamne ferește! Fructele se mănâncă doar în stare naturală, nu date pe răzătoare sau compot. Legumele la fel, degeaba le dai supă. Nici nu stiu de i-ai dus în parc, acolo e focar de boli. Doamne, dacă stai pe Facebook în loc să îți îngrijești copiii, de ce i-ai mai făcut!? Mamele în ziua de azi…

 

Ana-all-in-one-mom

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *