Categories
Diverse

Hai că mai avem un pic și vine, vine primăăăăvaraaaa! Gata cu ochelarii aburiți din cauza măștii de protecție, gata cu frigul.

Ca în niciun an până acum, m-am pregătit cu mărțișoare din timp, așa că m-am gândit să fac o listă cu artiști și locuri faine de vizitat pentru a lua mărțișoare pentru cei dragi. Ordinea este aleatorie, desigur.

Nu știu cine NU știe de ele în Sibiu, dar partea bună este că le puteți cumpăra și online. Eu folosesc acum Thea Mimosa, dar am avut și Samurai, Goa, Blu și șamponul solid Ghrassoul. Acum drept mărțișor am ales Hidratelo.

Partea și mai bună? În perioada 19-28 februarie ai 10% reducere la toate produsele create în atelierul Luthelo.

Am ales o broșă handmade gri, o vedeți în poza de mai jos. Este atît de drăguță, că abia aștept să o port! Cred că este mărțișorul perfect pentru toate micile zâne sau balerine din viața voastră.

Eu am pus comanda pe pagina de Facebook, iar în cîteva zile mi-a ajuns coletul prin Poștă.

Pe lista de așteptare este acest inel întrerupt de la Talise Jewelry. L-am ochit de ceva vreme, abia aștept să mi-l cumpăr. Sunt convinsă că o să găsiți mici bucurii interesante și delicate. Iar prețurile sunt chiar prietenoase. Vă recomand să le treceți pragul la magazinul de pe Aleea Călăreților, nr. 43, puteți comanda pe shop-ul online sau într-un mesaj privat pe pagina lor de Facebook.

Sunt mândră să vă spun că am făcut și eu parte câțiva ani buni din echipa de voluntari ai Asociației de Poveste. Și continui să le fiu alături cum pot. Acum am cumpărat două mărțișoare handmade realizate de Anamaria, tare drăguțe. Am ales mămăruțe, știu că Sofiei mele îi plac tare mult. Voi puteți alege flori, fluturi, broscuțe, papagali, bufnițe. Aruncați un ochi aici, alegeți și faceți o bucurie și o faptă bună.

Vă invit și pe voi să alegeți din minunățiile făurite de ea, mai ales că absolut toate fondurile strânse de pe urma vânzării mărțișoarelor o să ajungă la Asociația de Poveste.

Am vazut într-o postarea de-a Ralucăi aici cât de fain și rapid sunt sesiunile alături de Claudia, antrenorul din cadrul programului Strong Mama. Așa că am intrat pe site și m-am înscris la sesiunile gratuite. Ce îmi lace cel mai mult? Că au o durată de doar 20 de minute, perfect pentru mame. Aș fi zis ocupate, dar când zici mamă zici mult mai multe, nu doar ocupate, așa că……știți voi mai bine.

Ce aș ma putea spune eu în plus? Că sunt delicioase și că există șanse mari să nu cumpărați numai mărțișoare? Cu plăcere? Eu nu mai pot mânca ciocolată, dar pe vremea cînd puteam nu exista zi de naștere, 1 iunie sau alt eveniment să nu luăm ciocolată de la ei. Preferatele mele sunt trufele. De-li-cioa-se, vă zic!

La ei pe site sau pe pagina de Facebook puteți vedea întreaga lista de produse.

Mărțișorul poate fi și o mînă de ajutor, așa că vreau să vă aduc aminte de a șasea campanie Adoptă o Mamă, inițiată de Mirela Retegan.

În pandemie cel mai greu a fost, și încă mai este, pentru mame. Ele au dus pe umerii lor grijile casei, nevoile copiilor și nu numai. Văd în jurul meu multe mame obosite. Mame care n-au avut niciun sprijin în această perioadă și care așteaptă primăvara, din toate punctele de vedere.

Vine luna Martie, luna Femeii, și îmi doresc să le văd zâmbind pe toate mamele din lume. Sigur că multe mămici o să primească daruri și surprize de la copii, soți, iubiți, tați, colegi, familie. Dar există și mame care nu vor avea parte de atenția celor din jur. Din tot felul de motive. Unele dintre ele au atâta tristețe în viața lor, încât au nevoie de noi să le aducem soarele pe stradă, măcar pentru o zi.” zice Mirela.

Am pregătit și eu un mic pachet pentru o mamă, trebuie să îl las săptămâna asta într-una din locațiile de mai jos.

Iată mai multe detalii pentru programul Adoptă o Mamă din Sibiu

PartenerAsociația Mâini Unite

Persoana de contact

  • Ana Maria Micu, tel 0733515686
  • Ada Rusu-Milea 0774 687 192
  • Lavinia Albu -0741 232 015
  • Eliza Băra – 0751 189 600

Locații partenere :

DIRECȚIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ SIBIU – Birou Protecția Copilului
Mun. Sibiu B-dul Victoriei nr.1-3 , Camera P46
Program LUNI-JOI: 8.00 -16.00 Vineri:8.00.-13.30

Eleven by Jul
B-dul Victoriei nr. 32
Program Luni-Vineri 11-19, Sâmbătă 11-15

Ma’damme
Arhivelor nr. 1
Program Luni-Vineri 10-19, Sâmbătă 11-15

CURLY Boutique
Alexandru Odobescu nr 3, Sibiu
Program Luni-Vineri 11-19, Sâmbătă 11-15

IONY Grup
Henri Coandă nr.63B
Program: Magazin L-V – 8:00-18:00, S – 8:00-13:00

Zwergenhaus
Sibiu, str. Teilor nr. 38, 0757776404
Program Luni-Vineri 07.30-17.00

Iony – Vasile Cârlova nr.26
Program: Magazin Luni-Vineri – 8:00-18:00

Cartier Avangarden – Lavinia Albu – 40 741 232 015
Program Luni -Vineri 10-13 , 15 -18

Zona Calea Cisnădiei – Arion Expert SRL
Ascanio Damian, nr.13
Contact : 0749074127
Program: Luni-Vineri 8-16

Zona Șelimbăr – Eliza Băra – 0751 189 600

Zona Turnișor – Burnete Tania Alida – 0755823716

Sunt convinsă că mai sunt mulți făuritori de mărțișoare și fapte bune, așa că puteți să lasați aici numele lor pentru a aduna o listă faină ca o zi de primăvară.

credit foto: europafm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *