Cine sunt eu?

Sunt Ana Porumbăceanu, consilier parenting și dezvoltare parentală, instructor certificat Hand in Hand Parenting.

Misiunea mea este să ajut părinții să găsească soluții concrete pentru provocările cu care se confruntă în meseria de părinte. Conectarea apare atunci când înțelegem mai bine nevoile emoționale ale copiilor, dar și pe ale noastre, ca părinți.

Să fii părinte este cea mai importantă, frumoasă, dar grea meserie. Cred cu tărie că parentingul este reprezentat în proporție de 90% de răspunsul emoțional al părintelui față de copil și 10% este cu și despre copil. Fiecare părinte merită să aibă la îndemână informații utile pentru a conștientiza că sunt de ajuns pentru copiii lor, oferindu-le iubire necondiționată, validându-le stările și sentimentele și stând alături de ei indiferent de ce s-ar întâmpla.

Toți copiii sunt luminoși, magici, minunați și mai ales buni, dar uneori toate acestea sunt ascunse într-un turn construit din comportamente dificile, nevoi neînțelese, proiecte emoționale pe care nu știu cum să le abordeze singuri.

Așa am descoperit că furtunile emoționale pot fi întâmpinate cu dragoste, căldură și răbdare. Ascultarea lacrimilor ajută ajutat să mă conectez și să ofer sprijin familiei mele. În același timp, parteneriatele de ascultare au fost o revelație și un sprijin imens. Iar timpul special petrecut alături de copii mei mi-a arătat cât de vindecător este râsul – este ca o doză zilnică de fericire și eliberare emoțională.

Am și eu doi copii minunați, Sofia și Victor, alături de care învăț multe și cresc și eu o dată cu ei.

Testimoniale

5/5
Minunată! Un scurt atelier despre importanța jocului m-a făcut să vreau mai mult! Ana e autentică, empatică și carismatică.
Loredana C.
Mama a 2 copii, Sibiu
5/5
Alături de Ana am învățat cum să gestionez comportamentul fetiței mele, mai ales în cazul trezirilor multiple din timpul nopții sau crizele ei de furie și plâns. Atunci când ea plângea eu mă agitam să aflu de ce plânge, ce are. Acum știu exact cum să gestionez situațiile de criza, cum să pun limite și să-i înțeleg mai bine nevoile.
Oana Z.
Mama Ericăi, Sibiu
5/5
Un om cald, bun și înțelept. Ana știe multe, are o inimă imensă și bucuria de a asculta și dărui.
Ruxandra A.
Mama a 3 copii, București

Simți că faci tot ce poți ca părinte, dar fără rezultate? Hai să ne auzim.

Prima sesiune este gratuită, astfel că poți afla dacă suntem pe aceeași lungime de undă și cum te pot ajuta mai exact.

Link-uri utile

Tarife
Servicii
Termeni și condiții
Politica de confidențialitate
Politica de cookies

Contact

Porumbăceanu Ana-Maria
Tel: 0742 059 622
Email: porumbaceanu.am[at]gmail[dot]com